fbpx

Om Heymedia

Det bedste for vores kunder
er det bedste for os

Heymedia er et digitalt marketingbureau, som holder til i Bødker Balles Gård i den centrale del af Aarhus. Vi er sat i verden for at gøre en langvarig forskel for vores kunder. Derfor er vi også lidt anderledes end mange af vores konkurrenter.

Strategien først

Vi er ikke et ordrebureau, som blindt takker ja til opgaver. I stedet flyver vi op i fugleperspektiv og finder den bedste løsning for jer.

Mens jeres konkurrenter sprinter om kap fra starten, planlægger vi ruten og disponerer kræfterne. Vi stiller mange spørgsmål og er ikke bange for at udfordre jer. For i sidste ende bringer det os frem til den strategi, som får jer først over målstregen.

Rådgivning over salg

Vi gør en dyd ud af at give vores kunder en faglig og saglig rådgivning. Uanset om det ender i et samarbejde eller ej. Derfor har vi skåret provisionen ud af salget. Vi har ingen sælgere, som handler i egne økonomiske interesser. Vores eneste interesse er jeres behov og jeres muligheder.

Vi er også unbiased, når det gælder valg af marketingskanaler. Vi dækker både SEO, Adwords, UX/CRO, Social og Email, og vi er ikke bundet af partnerskaber eller aftaler. Det giver os frie hænder til at sammensætte den digitale marketingspakke, som skaber størst værdi for jer.

Specialiserede
projektledere

Vi er ikke tilfredse med at være over middel. Vi vil være best-in-class på samtlige positioner. Derfor håndplukker vi kun specialister fra øverste hylde – og vi stiller store krav til dem.

For som noget ret atypisk for branchen er vores specialister også projektledere. Som kunde får I direkte adgang til den specialist, som skal eksekvere på strategien. Dermed undgår vi for mange kommunikationsveje. Intet bliver glemt, intet bliver misforstået.

Vores specialister ved, hvor de har jer – og I ved, hvor I har specialisten. Det skaber tryghed for begge parter og gør samarbejdet langt mere effektivt.

Mark Yuen

CEO, Partner

Thomas Pabst Jakobsen

Partner

Peter Brendstrup

Head of SEO

Mikkel Højager

Head of PPC

Navn

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia, omnis illo iste ratione. Numquam eveniet quo, ullam itaque expedita impedit. Eveniet, asperiores amet iste repellendus similique reiciendis, maxime laborum praesentium.

Partnerskaber

Unikke partnerskaber

Vi sætter en ære i at være et topspecialiseret bureau med få dygtige ansatte. På den måde sikrer vi, at I får højeste kvalitet for jeres markedsføringskroner.

Som mindre bureau kan vi også bedre tage hånd om jer. I vil aldrig få følelsen af at blive glemt. Men det betyder også, at vi ikke indgår partnerskab med hvem som helst.

Vi tager kun kunder ind, som vi tror på. Virksomheder, som vi kan gøre en forskel for, men som også kan gøre en forskel for os. Et partnerskab med os er på den lange bane. Og derfor skal det også være en fed rejse – for jer og for os.

Se vores cases

Et samarbejde i tre trin

01

Strategisk

Vi finder det bedste kanalmix for jer og sammensætter et team af specialister

02

Taktisk

Sammen lægger vi en taktik for de digitale indsatser, herunder arbejdsfordeling og forventningsafstemning

03

Operationelt

Vi tracker alt nødvendig data, inden eksekveringen af taktikken skydes i gang

Vores kerneværdier

Heymedia er bygget på et fundament af fire kerneværdier: bæredygtighed, innovation, synergi og integritet.

De er med til at sikre, at vi hver dag gør en forskel for vores kunder. Værdierne samler os som virksomhed og adskiller os fra konkurrenterne. De indkapsler, hvad vi forventer af hinanden inhouse – og hvad I som kunde kan forvente af os.

Glade medarbejdere giver glade kunder

Vi tror på, at overskud hos medarbejderne giver større overskud på kundens bundlinje. Derfor gør vi meget ud at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere – både fagligt, personligt og socialt.

Læs mere