fbpx Skip to content

Tiltræk flere kunder med Google Ads

Nå ud til potentielle kunder med Google Ads

Google Ads er vejen frem, hvis I ønsker at omdanne besøgende til nye kunder.

I betaler kun, når brugere klikker sig ind på jeres hjemmeside via Google Ads-annoncen eller ringer til jer. 

Men hvordan tjener I så penge på Google Ads? Det er netop det, som vi hos Heymedia kan hjælpe jer med: at omdanne de besøgende til reelle kunder.

For at jeres besøgende kan omdannes til kunder, har I brug for en professionel optimering af jeres annoncer, og den sørger vi for.

Google Ads øger din kundegruppe

Med Google Ads kan I målrette jeres annoncer specifikt efter jeres ønskede målgruppe. Dette vil med tiden øge jeres eksisterende kundegruppe.

Google Ads tilbyder flere forskellige måder, hvorpå I kan nå ud til jeres kunder. I kan vælge imellem søgeannoncer, displayannoncer, videoannoncer og appannoncer. Det er jer der bestemmer, hvilke I vil benytte, og herefter hjælper vi jer med at optimere og tilpasse.

Vi rådgiver jer også gerne til, hvilke løsninger der er de mest effektive for netop jeres virksomhed.

Vigtigt med tålmodighed

Google Ads er en af de lidt dyre løsninger, men i det lange løb er det også en løsning, der for alvor kan skabe resultater. Dog kræver det tålmodighed. Succes bliver ikke opnået på én dag – særligt hvis det skal resultere i flere kunder. Det tager nemlig tid at optimere annoncerne, så de indeholder de søgeord der fungerer som konverterende.

Ud fra målinger af de besøgende på jeres hjemmeside, vil I med tiden kunne se, at færre vil besøge jeres hjemmeside, men til gengæld vil de besøgende være inden for jeres virksomheds målgruppe. I takt med at besøgende falder til et stabilt punkt, vil jeres kundebase til gengæld øges. Når resultatet når dette punkt, vil jeres Google Ads-strategi være lykkedes og I får derfor en positiv ROI.

 

“Hvis du leder efter et marketing bureau, der rent faktisk fungere, er Heymedia et rigtigt fornuftigt valg! Jeg har selv prøvet at lave Adwords, og efter 4 måneder så jeg ingen resultater. Derfor kontaktede jeg flere medier, og heldigvis fandt jeg Heymedia.

Nu kan jeg stolt sige, at jeg får masser af salg fra Adwords, og det er kun på grund af Heymedia. Stor cadeau herfra”

– Sobbersgulvafslibning.dk

 

Heymedia er din Google Ads partner

Google AdWords, eller i dag Google Ads, er navnet på de betalte annoncer, der kommer frem på Google, når du søger efter et produkt. Typisk ligger disse annoncer øverst og nederst på siden med søgeresultaterne. Google Ads-funktionen er god til fremme dine kampagner hurtigt, samt fortælle dig hvilke søgeord, der er giver de bedste hits. Du kan kende annoncerne ved at der står et lille grønt ikon med “Ad” ud fra annoncen.

Google Ads fungerer på den måde, at de kan hjælpe dig med at henvende dig til potentielle kunder. Hvis du bruger Google Ads korrekt, kan du målrette dine produkter direkte til en bestemt målgruppe. Annoncerne bliver vist ud fra søgeordene, og det er vigtigt, at du målretter dine annoncer korrekt, så du kan sælge det produkt, der bliver søgt efter. 

Der er ikke en egentlig prisliste over Google Ads, da der betales per klik på annoncen. Du kan selv fastsætte et beløb på, hvor mange penge om dagen du vil bruge på Google Ads annoncering. Derfra vil Google vise din annonce de antal gange, det er muligt ud fra din beløbsgrænse. Du betaler KUN når der bliver klikket på annoncen – med andre ord bataler du pr. Klik og ikke antal visninger. 

Du kan både få andre til at opsætte dine annoncer, eller du kan gøre det selv. Du skal først og fremmest kreere en Google Ads konto. Derfra kan du opbygge dine annoncer og kampagner. Det er relativt svært at opsætte annonceringen korrekt, hvis du gerne vil nå bedst muligt ud til din målgruppe. Men, du kan søge vejledning til dette hos os – kontakt os for en uforpligtende snak. 

HVAD VI KAN

Vi skaber vækst, konverteringer og trafik til din forretning

Remarketing

Sørg for at dem der viser interesse for din virksomhed vender tilbage til dit website.

Display

Skab synlighed for dit brand og dine produkter.

Kampagner

Skab stærkt fokuseret annoncering i en begrænset periode.

Google Shopping

Vis dine produkter der hvor dine kunder søger efter dem.

Skal vi snakke om mulighederne
for din virksomhed?

Mark Yuen
CEO / Partner

Vestergade 48H 2. Sal
8000 Aarhus C